Joel logo trans

Wintercollectie komt al binnen

We willen eigenlijk nog lang niet aan de winter denken, maar bij ons stroomt winter 15/16 langzaam binnen! Naast de eerste levering winterjassen jongens mini (74 - 98) is nu ook de Name it kids jongens jas binnen (104 - 140) en twee leuke spijkerbroeken (92 - 164).

Voor de grotere jongens en meiden hebben wij een deel van de collectie van Cost Bart binnen (140 - 182). De meiden collectie van Cost Bart is heel goed te combineren met Supertrash aangezien zwart, wit en grijs bij alle twee de merken de basiskleuren zijn.

Win win win

sieraden2Heb jij misschien veel geluk? Like onze facebook pagina, deel dit bericht en maak kans op een klavertje4 ketting van yehwang!
Zet daarbij ook in het bericht welke kleur je het liefst zou willen winnen (goud, zilver of rosé) ♡ succes!!
De sieraden van ‪#‎JW‬ ‪#‎Yehwang‬ zijn gold plated en verkleuren dus niet! Ze zijn al gespot bij verschillende vloggers en beautybloggers en zijn de musthaves van deze zomer ♡

Nieuwe sieraden

sieraden1De nieuwe sieraden van yehwang zijn trendy minimalistisch. Verkrijgbaar in goud, zilver en rose. Gezien bij verschillende vloggers en beautybloggers en de must-have van deze zomer ♡ Deze collectie bestaat uit armbanden, kettingen en oorbellen en kosten tussen de €9,95 en €14,95

De sieraden verkleuren niet doordat ze gold plated zijn!